Ro   Ru  

Servicii aditionale

Daily GPRS package

Incepind cu 6 iulie 2012, Simtravel lanseaza un nou pachet de trafic Date- Daily GPRS package

Dupa activarea acestui serviciu utilizatorul primeste 10MB trafic pentru 24 ore.

Pachetul promotional este disponibil pentru urmatoarele tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Guadeloupe & Martinique, Ungaria, Irlanda, Islanda, Italia, Latvia, Lituania, Luxemburg, Malta, Tarile de jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Russia.

Costul Serviciului:

 • Costul pachetului promotional-1,90 $ pentru 10 Mb
 • Fara taxa de abonament
 • Fara taxa de conexiune
 • Rotungirea are loc la 100 Kb

 

Comenzile de acces:

Activarea serviciului *146*551#
Verificare conexiune *146*552#

 

Daca serviciul este activat, pe ecranul telefonului dumneavoastra va fi afisat urmatorul mesaj: "Daily GPRS activated for 1.90 USD. You have 10 MB for free".

La verificarea statutului optiunii pe ecranul telefonului dumneavoastra va fi afisat urmatorul mesaj:  "You have used XXMB YYKB, you can still use XXMB YYKB, remaining time XXh YYm"


Va rugam sa retineti urmatoarele:

 • Activarea pachetului promotional are loc in momentul inceperii sesiunii GPRS in tarile mentionate. In momentul activarii pachetului din contul dumneavoastra se deconteaza costul acestui serviciu.
 • Daca utilizatorul va incepe o alta sesiune de internet in tarile mentionate, atunci serviciul automat se va activa si din contul abonatului se va deconta costul acestui serviciu.
 • Traficul gratuit din optiunea Daily GPRS se acumuleaza in baza unei sau a mai multor sesiuni efectuate in una sau mai multe tari europene.
 • Dacă acest pachet nu mai este activ (a expirat traficul gratuit sau a fost dezactivat serviciul), celelalte sesiuni GPRS sunt tarificate standard.
 • Daca timp de 24 de ore, utilizatorul nu foloseste traficul gratuit inclus in pachet, acest trafic se pierde.
 • Daca 10 MB sunt utilizati in mai putin de 24 ore, conectarea repetata a serviciului Daily GPRS package poate fi efectuata dupa 24 de ore.
 • Pentru alte GPRS retele, care nu sunt incluse in lista tarilor mentionate pentru pachetul Daily GPRS, se aplica tarifele standard.
 • Daca utilizatorul are trafic gratuit 5 MB in Europa si Turcia, atunci la conectarea serviciului DailyGPRS package, se utilizeaza traficul gratuit, mai apoi traficul din optiunea DailyGPRS package.

 

Exemplu de tarificare si utilizare a serviciului Daily GPRS package

Utilizatorul activeaza serviciul Daily GPRS la data de 6 iulie in Republica Moldova.

La data de 7 iulie, in Grecia, utilizatorul incepe sesiunea GPRS la ora 11.00. Din contul abonatului se deconteaza 1.90 USD si pe ecranul telefonului este afisat mesajul "Daily GPRS activated for 1.90 USD. You have 10 MB for free".

Abonatul foloseste 10 MB timp de 7 ore, iar timp de 17 ore tariful aplicat sesiunii GPRS este standard. Daca serviciul nu mai este disponibil sau a fost consumat traficul gratuit, abonatul primeste mesajul "Daily GPRS deactivated".

In ziua urmatoare, 8 iulie, daca abonatul incepe o noua sesiune GPRS, din contul acestuia se deconteaza 1.90 USD si primeste 10 MB trafic pentru urmatoarele 24 ore, din momentul inceperii sesiunii.

 Comandă un număr frumos! Ușor de memorat și personalizat.